Saltar apartados

Titulacions

Sistema de crédits ECTS

D'acord amb el pla de Bolonya que pretén integrar  els sistemes educatius a Europa, la Universitat d'Alacant ha adaptat el seu sistema de crèdits a l'ECTS.

1 crèdit ECTS equival a 25 hores de càrrega de treball total: 40% hores de classe, 60% treball independent de l'estudiant; per exemple, en un curs de  6 crèdits  ECTS, 60 hores són de classe i 90 són de treball independent  de l'estudiant.

La càrrega de treball normal per a estudiant semestrals és de 30 ECTS o de 3-5 cursos semestrals.


 Programes d'estudis oficials

Baix pots vore informació (contingut, horaris, dates d'exámentes...) sobre les assignatures dels estudis oficials oferits per la Universitat d'Alacant:

Títols de grau
  • Assignatures semestrals
  • Crèdits ECTS
Títols de master

També es pot utilitzar el Cercador d'Assignatures per a obtenir informació detallada de cadascuna de les assignatures dels programes oficials d'estudi.

 Atenció: Cal tindre en compte que els estudianes visitants no podran matricular-se d'aquestes assignatures: consulta-les aquí

Assignatures oficials impartides en anglès

La Universitat d'Alacant ofereix algunes assignatures oficials que s'imparteixen en anglés.

Es pot consultar la llista actual d'assignatures que s'imparteixen en anglés en el següent enllaç.

 

Cursos no oficials

D'altra banda, en la Universitat d'Alacant s'ofereixen, a més, altres cursos no pertanyents a les Titulacions Oficials (cursos no regulars com, per exemple, cursos de cultura, cursos d'idiomes, cursos de menys de 200 hores, etc.). Si els alumnes d'intercanvi estan interessats a seguir algun d'ells, hauran de sol·licitar-ho en la forma que cada oficina responsable ho establisca, pagant les taxes que si escau corresponguen.

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464