Saltar apartados

PAS

MOBILITAT DE PERSONAL PER A FORMACIÓ

El programa Erasmus+ de la Unió Europea té com a objectiu atendre a les necessitats d'ensenyament i aprenentatge de totes les persones que participen en educació superior, inclòs el personal d'administració i serveis. L'objecte d'aquesta convocatòria consisteix en la realització d'una breu estada formativa en una institució sòcia amb la finalitat de conèixer el funcionament de la unitat administrativa homòloga a la del beneficiari.

AVÍS IMPORTANT: Donada l'actual situació política del Regne Unit, no podem garantir que puguen dur-se a terme aquelles mobilitats que s'hagen establit en institucions del seu àmbit.

Convocatòria i Resolucions

Documentació

Documentació de sol·licitud
 1. Vistiplau de la persona responsable de la unitat on s'estiga treballant en el moment de presentar la sol·licitud, indicant el compromís de la unitat per a rebre personal no docent en formació.
 2. Acreditació del nivell d'idioma només en cas que no estiguera inclòs en l'expedient de formació.
 3. Acord de Mobilitat per a Formació (Mobility Agreement). La persona responsable per a la signatura del Pla de Formació és Yolanda Gil Barranco, cap de l'àrea de Recursos Humans (Edifici de Rectorat).
Documentació prèvia (almenys 1 mes abans de l'estada)
 1. Conveni de Subvenció de Mobilitat de Personal per a Formació. Es presentarà per duplicat.
 2. Sol·licitud d'Absència per Internalización PAS (Campus Virtual). Imprimir-la una vegada concedida pel superior jeràrquic.
Documentació justificativa (un mes després de realitzar l'estada)
 1. Certificat d'Estada en el qual s'especifiquen dates d'estada i es confirme que s'ha realitzat el pla de treball previst, tenint en compte que la data de la certificació ha de ser igual o posterior a la data de finalització de l'estada. El certificat ha de ser  original, sense ratllades ni esmenes, expedit (signat i segellat) per l'adreça de la unitat d'acolliment de la institució sòcia.
  1. Certificat d'Estada Erasmus+
  2. Certificat d'Estada PPI
 2. Qüestionari UE. Es tracta d'un formulari on-line facilitat per la Comissió Europea (en finalitzar l'estada, únicament els participants en les acciones KA103 i KA107 rebran un e-mail informant-los del procediment a seguir).
 3. Memòria final de valoració on constarà l'avaluació de l'estada i el compromís de transmissió de coneixements i d'experiències adquirides durant l'estada.
 4. Justificació de les despeses de viatge.
 5. Justificació de les despeses d'allotjament.

Informació addicional 19/20

 

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464