Saltar apartados

PAS

MOBILITAT DE PERSONAL PER A FORMACIÓ

El programa Erasmus+ de la Unió Europea té com a objectiu atendre a les necessitats d'ensenyament i aprenentatge de totes les persones que participen en educació superior, inclòs el personal d'administració i serveis. L'objecte d'aquesta convocatòria consisteix en la realització d'una breu estada formativa en una institució sòcia amb la finalitat de conèixer el funcionament de la unitat administrativa homòloga a la del beneficiari.

AVÍS IMPORTANT: Donada l'actual situació política del Regne Unit, no podem garantir que puguen dur-se a terme aquelles mobilitats que s'hagen establit en institucions del seu àmbit.

Convocatòria i Resolucions

Curs acadèmic 2019-20

Convocatòria

Resolucions

Borsa de sol·licitants

 

Curs acadèmic 2018-19

Documentació

Documentació de sol·licitud
 1. Vistiplau de la persona responsable de la unitat on s'estiga treballant en el moment de presentar la sol·licitud, indicant el compromís de la unitat per a rebre personal no docent en formació.
 2. Acreditació del nivell d'idioma només en cas que no estiguera inclòs en l'expedient de formació.
 3. Acord de Mobilitat per a Formació (Mobility Agreement). La persona responsable per a la signatura del Pla de Formació és Yolanda Gil Barranco, cap de l'àrea de Recursos Humans (Edifici de Rectorat).
Documentació prèvia (almenys 1 mes abans de l'estada)
 1. Conveni de Subvenció de Mobilitat de Personal per a Formació. Es presentarà per duplicat.
 2. Sol·licitud d'Absència per Internalización PAS (Campus Virtual). Imprimir-la una vegada concedida pel superior jeràrquic.
Documentació justificativa (un mes després de realitzar l'estada)
 1. Certificat d'Estada en el qual s'especifiquen dates d'estada i es confirme que s'ha realitzat el pla de treball previst, tenint en compte que la data de la certificació ha de ser igual o posterior a la data de finalització de l'estada. El certificat ha de ser  original, sense ratllades ni esmenes, expedit (signat i segellat) per l'adreça de la unitat d'acolliment de la institució sòcia.
  1. Certificat d'Estada Erasmus+
  2. Certificat d'Estada PPI
 2. Qüestionari UE. Es tracta d'un formulari on-line facilitat per la Comissió Europea (en finalitzar l'estada, únicament els participants en les acciones KA103 i KA107 rebran un e-mail informant-los del procediment a seguir).
 3. Memòria final de valoració on constarà l'avaluació de l'estada i el compromís de transmissió de coneixements i d'experiències adquirides durant l'estada.
 4. Justificació de les despeses de viatge.
 5. Justificació de les despeses d'allotjament.

Informació addicional 19/20

 

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464