Saltar apartados

Inscripció

SICUE - CURS 2020-21

Procediment d'Inscripció

L'alumnat que reunisca els requisits establits en la normativa SICUE i desitge participar en aquest programa de mobilitat ha de presentar la sol·licitud d'intercanvi dins del termini establit (del 13 de febrer al 13 de març de 2020) conforme al procediment de la UA:

  • Emplenament del formulari de sol·licitud a través de UACloud Campus Virtual

S'haurà d'emplenar el formulari de sol·licitud a través de UA Cloud Campus Virtual, aplicació Programes de Mobilitat, pestanya Inscripció, seleccionant l'estudi corresponent i posteriorment SICUE. Una vegada s'emplena el formulari s'ha de prémer el botó acceptar i s'obté un número de registre que s'ha de conservar.

S'hauran d'indicar per ordre de preferència les destinacions als quals opta, podent sol·licitar fins a un màxim de 3 destinacions.

ATENCIÓ: Les universitats de destinació seleccionades i la seua ordre de prioritat no podran ser modificades passat el període de sol·licitud, ni seran motiu d'al·legació.

Qualsevol problema tècnic durant la inscripció s'ha de consultar amb l'Oficina de Mobilitat abans de la finalització del termini d'inscripció (s.mobilitat@ua.es).

 

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464