Saltar apartados

Mobilitat PDI

Consulta ací el calendari de convocatòries per al curs 2018-19.

  • Estades Docents (Erasmus+ KA103 i KA107)

    L'enviament i recepció de professorat mitjançant el Programa Erasmus+ o el Programa Propio de Internacionalización és molt beneficiosa, ja que la seua docència pot generar un valor afegit a una assignatura d'un pla d'estudis oficial, doncs l'alumnat té l'oportunitat de tractar temàtiques i enfocaments diferents, treballar amb diferents metodologies docents, veure's en la necessitat de comunicar-se o llegir bibliografia en un idioma estranger, obtenir informació de primera mà de la universitat de la qual prové el professor visitant, etc. Tot açò contribueix a la progressiva internacionalització de la universitat i, en definitiva, a la construcció d'un Espai Europeu d'Educació Superior.

  • Participació en congressos (PPI)

    L'objectiu del Programa Propi per al Foment de les Relacions Internacionals és recolzar la mobilitat internacional del professorat i afavorir les relacions de la Universitat d'Alacant (UA) amb altres centres vinculats a la docència, a la recerca i, en general, a activitats relacionades amb l'àmbit acadèmic. Seran objecte d'ajuda la projecció internacional de la Universitat d'Alacant i afavorir la participació en congressos internacionals fóra del territori nacional.

  • DRAC

    El Programa DRAC té com a objectiu potenciar la mobilitat de tots els estaments de la comunitat universitària de les institucions membre de la Xarxa Vius d'Universitats, XVU. El programa per al PDI s'entén com una ajuda per a impartir docència la llengua de treball de les quals siga el català. Tot açò s'emmarca dins de la xarxa d'universitats signatàries de l'acord i pressuposa sempre un reconeixement mutu de l'activitat portada a terme.

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464