Saltar apartados

Mobilitat PAS

Consulta ací el calendari de convocatòries per al curs 2018-19.

  • Erasmus+ (Mobilitat de Personal per a la Formació)

    El Programa Erasmus+ de la Unió Europea té com a objectiu atendre a les necessitats d'ensenyament i aprenentatge de totes les persones que participen en educació superior, inclòs el personal d'administració i serveis. L'objecte d'aquesta convocatòria consisteix en la realització d'una breu estada formativa en una institució sòcia amb la finalitat de conèixer el funcionament de la unitat administrativa homòloga a la del beneficiari.

  • DRAC

    El Programa DRAC té com a objectiu potenciar la mobilitat de tots els estaments de la comunitat universitària de les institucions membre de la Xarxa Vius d'Universitats, XVU. El programa per al PAS s'entén com una ajuda per realitzar estades en serveis, oficines o laboratoris iguals o similars al propi i per assistència i/o organització de jornades o reunions relacionades amb el lloc de treball. Tot açò s'emmarca dins de la xarxa d'universitats signatàries de l'acord i pressuposa sempre un reconeixement mutu de l'activitat portada a terme.

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464