Saltar apartados

Programes d'estudi

PROGRAMES D'INTERCANVI INTERNACIONAL (Erasmus+, Mobilitat No Europea, Santander)

Titulacions oficials

D'acord amb el pla de Bolonya que pretén integrar  els sistemes educatius a Europa, la Universitat d'Alacant ha adaptat el seu sistema de crèdits a l'ECTS.

1 crèdit ECTS equival a 25 hores de càrrega de treball total: 40% hores de classe, 60% treball independent de l'estudiant; per exemple, en un curs de  6 crèdits  ECTS, 60 hores són de classe i 90 són de treball independent  de l'estudiant.

La càrrega de treball normal per a estudiants semestrals és de 30 ECTS o de 3-5 cursos semestrals.

Important: Els estudiants han de seleccionar les seues assignatures de l'àrea d'estudis per les quals són admesos, segons el conveni bilateral. L'oferta d'estudis específica es pot veure en el seu Learning Agreement online.

Per a consultar informació sobre assignatures:

Nota: Els horaris de classe se publiquen anualment en maig.

 

Assignatures oficials impartides en anglès

Aquestes assignatures només podrán estudiar-se si estan disponibles en el online learning agreement.

A la Universitat d'Alacant les assignatures pertanyents a les titulacions oficials s'imparteixen en espanyol, per la qual cosa és necessari tenir un bon coneixement de l'idioma, però un nombre d'assignatures també s'ofereixen en anglès.

Pots consultar la llista actual de Cursos en anglès. Entrant en els enllaços dels graus i cursos es pot obtenir informació més detallada, com a Horaris, Competències i Objectius, Continguts, Avaluació, etc.

També es pot consultar l'oferta de cursos de grau en anglès per facultat:

S'ha de consultar l'oferta actualitzada abans del començament de cada any acadèmic.

 

Curs de llengua espanyola

Cursos de llengua espanyola dirigits a alumnes internacionals en un programa d'intercanvi en la UA. Més informació sobre horaris, matriculació etc. ací.

 

 Cursos no oficials

En la Universitat d'Alacant s'ofereixen, a més, altres cursos no pertanyents a les titulacions oficials: cursos especials (Cursos d'especialització i activitats). Si els alumnes d'intercanvi estan interessats a realitzar algun d'ells, hauran de sol·licitar-ho en la forma que cada oficina responsable ho establisca, pagant les taxes que corresponguen.

Aquests cursos especials no poden ser inclosos en el Learning Agreement.

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464