Saltar apartados

Matriculació

Programes d'Intercanvi Internacional (Erasmus+, Mobilitat Global, Santander)

En la primera Reunióm Informativa General, l'estudiant d'intercanvi és informat del procediment que ha de seguir per a matricular-se en les assignatures. La matriculació en les assignatures és requisit indispensable per a poder examinar-se i obtenir la qualificació correpondiente en el Certificat Acadèmic.

ATENCIÓ: Els estudiants internacionals assisteixen a les classes des del primer dia (consultar el Calendari acadèmic), encara que la matriculació es realitza després d'aquestes dates (veure automatrícula). D'aquesta forma, durant les dues primeres setmanes de classe, els estudiants poden assistir a tots els cursos, la qual cosa els ajudarà en la seua elecció final per a la matriculació.

Mátrícula en les assignatures regulars de la UA (Automátricula online)

Els estudiants es matriculen en les assignatures oficials a través del Campus Virtual, la intranet de la UA, una vegada que estiguen en la UA.

Instruccions per a la matriculació online 

  •  Estudiants d'intercanvi (Estudiants Erasmus+ i aquells procedents d'universitats sòcies)
  •  Estudiants visitants

 Períodes de matriculació

  • 1er semestre: del 3 al 22 de setembre 2019
  • 2o semestre: del 15 de gener al 9 de febrer 2020

Si els estudiants necessiten ajuda durant el procés de matriculació, poden assistir a laª 3 Reunió la data de la qual i hora es troba en la seua Fulla de Registre. En aquesta reunió, els estudiants reben ajuda tècnica sobre la matrícula online.

Matrícula i Learning Agreement online:
  • els cursos en els quals es matricule l'estudiant han de coincidir amb els cursos inclosos en el Learning Agreement online definitiu
  • els estudiants no puden matricular-se en cursos que no els siguen oferits en el Learning Agreement online de la UA.

Estudiants d'intercanvi anual: matrícula 2º semestre

Els estudiants amb intercanvi anual poden afegir o eliminar  assignatures del segon semestre del 20 al 31 de gener 2020 a l'Oficina de Mobilitat.

ATENCIÓ: informació important per a la matriculació:
  •  Grups de matrícula

A causa del nombre d'estudiants, alguns cursos es divideixen en diversos grups, generalment amb professors i horaris diferents, i en alguns casos amb docència en diverses  llengües (castellà, valencià, anglès).

Els estudiants poden triar el seu grup d'entre els disponibles. En la seua matriculació, l'estudiant haurà d'indicar el grup al que pertany.

Atenció: Els estudiants d'intercanvi no es poden matricular en els Grups 51,52 i 21. Qualsevol dubte sobre aquest tema, per favor, pregunteu en l'Oficina de Mobilitat.

Matrícula y learning definitiu

Després de l'automatrícula, es podrà modificar, una sóla vegada, la matrícula i acord d'aprenentatge. També es podran modificar els grups de matrícula.

Termini:

  • 1er semestre: fins al 27 de setembre de 2019.
  • 2º semestre: fins al 14 de febrer de  2020.
Aquells estudiants dels quals l'acord d'aprenentatge “on line” de la  UA no coincidisca amb la matrícula seran citats per correu electrònic per a resoldre aquest problema. L'assistència a aquesta cita és obligatòria.

 

 

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464