Saltar apartados

Segur Mèdic

És imprescindible que estigues cobert per un Segur Metge durant la teua estada en el país estranger.

Segur Willis Towers Watson

La UA ha contractat una pòlissa col·lectiva per a totes les destinacions que inclou assistència sanitària, segur de viatge, repatriació i transport de ferits o malalts, i altres cobertures durant la teua estada en l'estranger. Ací pots consultar els detalls (versió en anglès). T'enviaran el corresponent certificat a la teua adreça de correu electrònic de la UA abans de la teua partida.

En cas de no rebre el certificat o per a qualsevol altra qüestió relativa al segur i la seua cobertura, pots cridar al (+34) 965 140 000.

Estats Units i Canadà

Si has obtingut plaça d'intercanvi en una universitat d'Estats Units o Canadà, és possible que hages de contractar la cobertura sanitària que t'indique la institució d'acolliment. En alguns casos serà obligatori i en altres casos molt recomanable. T'informaran d'açò durant el procediment de sol·licitud d'inscripció en la mateixa. Podràs fer ús també, de forma complementària, del segur proporcionat per la UA.

Austràlia

Si la teua destinació és Austràlia, hauràs de contractar obligatòriament la cobertura sanitària per a estudiants estrangers que t'indiquen des de la teua universitat d'acolliment. Podràs fer ús també, de forma complementària, del segur proporcionat per la UA.

Xile

Existeix un conveni d'assistència sanitària entre Espanya i Xile. De manera que, si vas a aquest país, com a estudiant afiliat al Segur Escolar, pots dirigir-te a l'INSTITUT NACIONAL DE LA SEGURETAT SOCIAL i obtenir el Formulari d'Assistència Sanitària Internacional.

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464