Saltar apartados

Requisits lingüístics

Els programes de mobilitat impliquen el coneixement de la llengua de docència de la institució de destinació (no és un programa d'aprenentatge d'idiomes). De fet, les institucions d'acolliment tenen requisits lingüístics per a acceptar a l'alumnat d'intercanvi.

En funció del nivell exigit per cada universitat de destinació, la UA durà a terme la selecció dels seus estudiants. Per tant, amb l'excepció de les universitats de parla hispana, si estàs pensant a participar en el Programa de Mobilitat Global has de poder acreditar com a mínim el nivell de la llengua corresponent en el moment de fer la teua sol·licitud. Pots consultar els nivells exigits en la informació publicada sobre les diferents universitats de destinació.

En alguns casos, les institucions d'acolliment requereixen certificats específics. En relació amb la llengua anglesa, els títols internacionals més demandats són IELTS i TOEFL.Respecte a la llengua francesa, són TFI, DELF-DALF. Quan açò ocorre, pots acreditar un nivell equivalent durant el termini d'inscripció en el Programa de Mobilitat Global. No obstant açò, posteriorment quan hages de sol·licitar l'acceptació en la universitat de destinació, hauràs de presentar-los el certificat requerit. En cas contrari, podran rebutjar la teua sol·licitud.

La Universitat d'Alacant organitza, a través del Centre Superior d'Idiomes, cursos de preparació per a exàmens oficials d'anglès.

 

 

 

 

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464