Saltar apartados

Renúncies

Les renúncies s'han de notificar per escrit a Mobilitat Global a través de l'eAdministración o de qualsevol Registre de la Universitat d'Alacant.

Les renúncies únicament seran ateses i no penalitzaran mentre siguen presentades en el termini establit en la Resolució Provisional d'assignació de places.

Si renúncies fora d'aquest termini, tindràs penalització en tots els programes d'intercanvi que gestiona la Unitat de Mobilitat en els quals sol·licites inscripció, durant aqueix curs i els dos següents. La penalització consistirà a perdre la preferència, donant prioritat a la resta d'estudiants.

Si arribat el moment, no t'incorpores a la institució d'acolliment, i no has presentat renúncia, la participació serà cancel·lada d'ofici. A més, la penalització serà total, és a dir, se t'exclourà en qualsevol de les convocatòries que gestiona la Unitat de Mobilitat en les quals sol·licites inscripció, durant l'aqueix curs acadèmic i els dos següents.

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464