Saltar apartados

Reconeixement Acadèmic

El reconeixement acadèmic es fa efectiu una vegada finalitzada la mobilitat. Per a açò, prèviament, has de completar una sèrie de tràmits, que es detallen a continuació:

Acord d'Aprenentatge - Learning Agreement

Es tracta d'un document, acordat per tu, la Universitat d'Alacant i el centre d'acolliment, que conté els estudis que realitzaràs en la universitat de destinació, així com les assignatures que convalidaràs en la UA. Has d'elaborar-ho abans d'iniciar el període de mobilitat a través d'UA Cloud.

La càrrega lectiva en la institució de destinació haurà de ser com a mínim de 12 crèdits per semestre, llevat que la normativa de la universitat de destinació indique un nombre major.

Si és necessari fer modificacions en l'Acord d'Aprenentatge una vegada iniciada la mobilitat, hauràs de fer-ho a través d'UA Cloud en el termini d'un mes a partir de l'inici de les classes. El document haurà d'estar signat de nou per les tres parts (estudiant, UA i centre d'acolliment).

El reconeixement acadèmic podrà ser denegat si no aconsegueixes el nivell acadèmic requerit per la institució d'acolliment o bé si incompleixes les condicions relatives al reconeixement acordades per les institucions participants.

Hauràs d'aprovar almenys la meitat dels crèdits mínims de matrícula; és a dir, 6 crèdits. De no ser així, podrem reclamar-te la devolució de l'ajuda econòmica.

Coordinadors/as de Centre

Són professors i professores triats per cada centre (facultat o escola) per a tutoritzar a l'alumnat d'intercanvi. Són els encarregats de totes les qüestions acadèmiques relatives a la mobilitat: assessorament, signatura de l'acord d'aprenentatge i reconeixement acadèmic.

Llistat de Coordinadors/as de Centre

Matrícula en la UA

Per a poder reconèixer els estudis cursats en la institució de destinació, has d'estar matriculat en la UA durant el curs acadèmic de l'intercanvi. A més has d'estar cursant els mateixos estudis que en el moment de la inscripció en el programa de Mobilitat Global.

Recorda que la teua matrícula ha de contenir almenys 12 crèdits convalidables, és a dir, han de poder ser reconeguts en finalitzar el teu intercanvi. Per tant, en cap cas, entraran a formar part d'aquest mínim els crèdits corresponents a diferents especialitats o que superen els necessaris per a l'obtenció del títol corresponent.

La forma de matriculació en la Universitat d'Alacant s'ha de consultar en la Secretaria de la Facultat o Escola.

Contacta amb la Secretaria si es fas canvis en l'Acord d'Aprenentatge.

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464