Saltar apartados

Procediment de sol·licitud

MOBILITAT GLOBAL - CONVOCATÒRIA CURS 2020-21

  • Emplenament del formulari de sol·licitud a través d'UA Cloud

S'haurà d'emplenar el formulari de sol·licitud a través d'UA Cloud, aplicació Programes de Mobilitat, pestanya Inscripció, seleccionem l'estudi corresponent i posteriorment Global. S'hauran d'indicar per ordre de preferència les destinacions als quals opta, podent sol·licitar fins a 15 destinacions. Una vegada s'emplena el formulari s'ha de prémer el botó acceptar i s'obté un número de registre. És recomanable conservar aquesta pàgina on apareixen les destinacions seleccionades per ordre de preferència i el número de registre.

Les universitats de destinació seleccionades i la seua ordre de prioritat no seran motiu d'al·legació ni podran ser modificats pels i les estudiants una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds.

Dins de les destinacions seleccionades és possible sol·licitar la mateixa universitat per a períodes diferents (exemple primer i segon semestre). Aquesta opció és recomanable quan es prioritze la destinació davant el període.

Així mateix, és recomanable informar-se prèviament sobre les condicions de la docència en les destinacions sol·licitades (idioma de docència, programes d'estudis, etc.) en les pàgines web de cada universitat.

  • Presentació de la documentació acreditativa de coneixement d'idiomes

La Unitat de Mobilitat consultarà la formació lingüística acreditada en la UA per a comprovar si compleix amb els requisits exigits per les universitats de destinació seleccionades.

L'alumnat interessat en programes de mobilitat haurà de, per tant, comprovar els assoliments obtinguts en matèria lingüística que apareixen en UA Cloud, Expedient acadèmic, Acreditació i capacitació docent en llengües i, si escau, sol·licitar l'acreditació d'aquells que no estiguen arreplegats en el seu perfil lingüístic seguint el procediment establit pel Servei de Llengües (Pla d'Acreditació Lingüística).

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464