Saltar apartados

Calendari de pagaments

MOBILITAT GLOBAL (No Europea) - CONVOCATÒRIA CURS 2019-20

El pagament de l'ajuda està supeditat a la disponibilitat de liquiditat de la Universitat d'Alacant.

Primer pagament

La quantia del primer pagament correspon als tres primers mesos d'estada. El primer pagament es tramitarà previsiblement al novembre-desembre, en el cas d'estudiants amb estades de primer semestre. Als alumnes de segon semestre se'ls tramitarà el primer pagament entre els mesos de març-abril.

IMPORTANT: Per a rebre el primer pagament de l'ajuda econòmica és imprescindible haver lliurat en l'Oficina de Mobilitat la següent documentació:

  • Proposta de l'Acord d'Aprenentatge signada pel coordinador.
  • Confirmació d'Estada, amb la data d'incorporació en la institució d'acolliment.

Liquidació

La liquidació de l'ajuda inclourà l'import de les mensualitats pendents per cobrar, respecte al nombre real de mesos, segons la dates indicades en la Confirmació d'Estada. Es tramitarà en els mesos de març-abril, en el cas d'estudiants de primer semestre; o al juny-juliol per a alumnes de segon semestre, sempre que hagen presentat la documentació de final d'estada abans del 30 de juny. En cas contrari, l'ingrés es tramitarà al setembre.

IMPORTANT: Per a rebre l'últim pagament de l'ajuda econòmica ha d'haver-se lliurat, en l'Oficina de Mobilitat, la següent documentació:

  • Original de la Confirmació d'Estada, amb la data d'arribada i eixida de la institució estrangera
  • Acord d'Aprenentatge definitiu (que contemple les modificacions, si escau), signat per l'estudiant, el Coordinador de la UA i el coordinador de la universitat d'acolliment.
  • Informe de l'estudiant.

 

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464