Saltar apartados

Estudiants UA

Sóc estudiant de la UA, ¿a quins programes de mobilitat puc optar?

Consulta ací el calendari de convocatòries per al curs 2018-19.

Erasmus+ (KA103)

Erasmus+ (CA103) et permet realitzar un semestre o un curs complet en universitats europees participants en el programa que tinguen un acord d'intercanvi d'estudiants amb la UA.

Països: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Holanda (Paises Baixos), Hongria, Irlanda (Eire), Islàndia, Itàlia, Letònia, Lituània, Macedònia, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, Republica Checa, Romania, Sèrbia, Suècia i Turquia.

El seu objectiu és la realització d'estudis en la institució sòcia i el seu reconeixement acadèmic en la UA.

Es dirigeix a estudiants de Grau, Màster i Doctorat.

Erasmus+ (KA107)

Erasmus+ (CA107) et permet realitzar una part dels teus estudis en universitats de països no comunitaris que no participen en el programa.

Els països varien cada any en funció del projecte aprovat.

El seu objectiu és la realització d'estudis en la institució estrangera i el seu reconeixement acadèmic en la UA.

Es dirigeix a estudiants de Grau, Màster i Doctorat.

Mobilitat Global

El programa propi de Mobilitat Global et permet realitzar una part dels teus estudis en universitats de tot el món, que tinguen un acord d'intercanvi d'estudiants amb la UA.

Països: Algèria, Argentina, Austràlia, Azerbayán, Bolívia, Brasil, Canadà, Xile, Xina (Republica Popular), Colòmbia, Corea del Sud, Costa Rica, Cuba, EE.UU., Equador, Geòrgia, Hong Kong, Índia, Iran, Japó, Kazjistán, Malàisia, Mèxic, Nova Zelanda, Perú, Puerto Rico, Republica Sèrbia, Rússia, Suïssa, Taiwan, Tailàndia, Tunísia, Uruguai i Vietnam.

El seu objectiu és la realització d'estudis en la institució estrangera i el seu reconeixement acadèmic en la UA.

Es dirigeix a estudiants de Grau.

Iberoamèrica Santander

El programa Beques Iberoamèrica - Estudiants de Grau et permet realitzar un semestre en institucions iberoamericanes amb les quals el Banc Santander i la UA tenen un conveni de col·laboració.

Països: Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic, Perú i Uruguai

El seu objectiu és la realització d'estudis en la institució estrangera i el seu reconeixement acadèmic en la UA

Es dirigeix a estudiants de Grau.

SICUE

El Programa SICUE, promogut per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), et permet realitzar una part dels teus estudis en una altra universitat espanyola.

El seu objectiu és la realització d'estudis en la institució sòcia i el seu reconeixement acadèmic en la UA.

Es dirigeix a estudiants de Grau.

DRAC

El programa DRAC té com a objectiu potenciar la mobilitat de tots els estaments de la comunitat universitària de les institucions membre de la Xarxa Vius d'Universitats, XVU. El programa s'entén com una ajuda per a assistir a cursos, seminaris o congressos, per a visitar un servei d'una altra universitat, iniciar una recerca o un projecte, per a cursar una assignatura o més en una universitat diferent, o bé per a organitzar altres activitats culturals. Tot açò s'emmarca dins de la xarxa d'universitats signatàries de l'acord i pressuposa sempre un reconeixement mutu de l'activitat portada a terme.

 

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464