Saltar apartados

Procediment de sol·licitud

MOBILITAT ERASMUS+ CA 107 - CURS 2018/19

  • Emplenament del formulari de sol·licitud a través de l'UACloud Campus Virtual

S'haurà d'emplenar el formulari de sol·licitud a través de l'UA Cloud Campus Virtual, aplicació Programes de Mobilitat, pestanya Inscripció, seleccionem l'estudi corresponent i posteriorment Erasmus. Una vegada s'emplena el formulari s'ha de prémer el botó acceptar i s'obté un nombre de registre que s'ha de conservar.

S'hauran d'indicar per ordre de preferència les destinacions als quals opta. Així mateix, és recomanable informar-se prèviament sobre les condicions de la docència en les destinacions sol·licitades (idioma de docència, programes d'estudis, possible reconeixement acadèmic, etc.) en les pàgines web de cada universitat.

Les universitats de destinació seleccionades, la seua ordre de prioritat i el període triat no seran motiu d'al·legació ni podran ser modificats pels i les estudiants durant el procés de selecció i adjudicació de places.

  • Presentació de la documentació acreditativa de coneixement d'idiomes

La Unitat de Mobilitat consultarà la formació lingüística acreditada en la Universitat d'Alacant de l'alumnat que sol·licite la participació en qualsevol programa de mobilitat per a comprovar si compleix amb els requisits exigits per les universitats de destinació seleccionades.

L'alumnat interessat en programes de mobilitat haurà de comprovar els assoliments obtinguts en matèria lingüística que apareixen en UACloud Campus Virtual, Altres Serveis i, si escau, sol·licitar l'acreditació d'aquells que no estiguen arreplegats en el seu perfil lingüístic seguint el procediment establit pel Servei de Llengües i Cultura (Pla d'Acreditació i Capacitació Docent en Llengües).

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464