Saltar apartados

Segur mèdic

ERASMUS

És imprescindible que estigues cobert per un Segur Metge durant la teua estada en el país estranger.

Targeta Sanitària Europea de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (obligatòria):

Com a estudiant afiliat al Segur Escolar, pots dirigir-te a l'INSTITUT NACIONAL DE LA SEGURETAT SOCIAL i obtenir la Targeta Sanitària Europea (TSE). La TSE és el document acreditatiu del dret a rebre les prestacions sanitàries que resulten necessàries, des d'un punt de vista mèdic, durant la teua estada temporal per motius d'estudis, treball, turisme..., en el territori d'un altre Estat Membre (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia i Suïssa). És vàlida per 2 anys, tot indicant-ne la data de caducitat.

Per a sol·licitar la TSE o obtenir més informació has d'entrar en la pàgina web de la Seguretat Social.

Segur Willis:

En qualsevol cas, i donada la importància de disposar d'altres cobertures a més del segur metge bàsic, la Universitat d'Alacant ha contractat una pòlissa col·lectiva que inclou asistència sanitaria, segur de viatges, repatriació i transport de ferits o malalts, i altres cobertures durant la teua estada en l'estranger, el detall del qual podràs veure en el següent enllaç: certificat Willis. El certificat t'arribarà a la teua adreça d'e-mail de la UA abans de la teua partida. L'import individual de cada estudiant, de 44 €, serà abonat per la UA. 

En cas de no rebre el certificat o per a qualsevol altra qüestió sobre el segur i la cobertura pots contactar amb:

  • ( 34) 965 140 000

 

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464