Saltar apartados

Requisit Lingüístic

LLP/ERASMUS

El Programa de Mobilitat LLP/ Erasmus és un programa de continuació d'estudis en una altra institució d'educació superior europea, i no un programa d'aprenentatge d'idiomes. Per tant, participar en el Programa Erasmus implica el coneixement de l'idioma de docència de la institució d'acolliment.

Normalment, les universitats de destinació posseeixen un requisit lingüístic per a l'acceptació dels/les estudinates d'intercanvi. En aquest sentit, els/les estudiants seleccionats en el Programa Erasmus hauran de remetre a aquesta institució prova documental del coneixement lingüístic (la informació sobre el document específic requerit per cada Universitat d'acolliment es pot trobar en la seua pàgina web, en l'apartat d'Intercanvis Internacionals).

És responsabilitat de l'alumne tenir els coneixements de l'idioma suficients per a integrar-se en la Universitat d'acolliment i disposar de la documentació justificativa para quan aquesta la sol·licite. La Universitat d'Alacant no es fa responsable de les manques lingüístiques per part de l'alumne i de les conseqüències que d'açò es puguen derivar, com per exemple la no acceptació de l'alumne per part de la institució de destinació.

Requisit Lingüístic de la Universitat d'Alacant. Nivell Mínim Requerit

La Universitat d'Alacant ha establit un nivell d'idiomes mínim que els alumnes hauran de tenir per a poder sol·licitar la seua participació en el Programa Erasmus. El nivell mínim establit correspon amb el B1 (segons el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües -veure apartat 3.2. Els nivells comuns de referència, de l'Índex-).

Es podrà exigir un nivell superior quan es tinga coneixement que així ho disposa la universitat de destinació.

Documentació Justificativa

Els/les estudiants hauran de justificar el requisit lingüístic de la Universitat d'Alacant mitjançant la presentació d'un document oficial que acredite el nivell mínim d'idioma requerit. Els documents que es valoraran són exclusivament els acceptats pel Servei de Llengues y Cultura: Pla d'Acreditació Lingüística de la UA.

Certificacions

L'Oficina de Mobilitat podrà informar a les institucions sòcies del coneixement d'idioma presentat per l'estudiant en la UA.

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464