Saltar apartados

Procediment de sol·licitud

ERASMUS+ KA103 - CONVOCATÒRIA CURS 2020-21

  • Emplenament del formulari de sol·licitud a través de UACloud Campus Virtual

S'haurà d'emplenar el formulari de sol·licitud a través de UA Cloud Campus Virtual, aplicació Programes de Mobilitat, pestanya Inscripció, seleccionem l'estudi corresponent i posteriorment Erasmus. Una vegada s'emplena el formulari s'ha de prémer el botó acceptar i s'obté un nombre de registre que s'ha de conservar. S'hauran d'indicar per ordre de preferència les destinacions als quals s'opta, podent sol·licitar fins a 20 destinacions, tenint en compte que el període d'estudis sol·licitat és només una preferència i podrà ser modificat per exigència de la universitat de destinació. Per tant, es prioritzarà la destinació sobre el període, podent aquest últim ser modificat. Una vegada s'emplena el formulari s'ha de prémer el botó acceptar i s'obté un número de registre. És recomanable conservar aquesta pàgina on apareixen les destinacions seleccionades per ordre de preferència i el número de registre.

Les universitats de destinació seleccionades, la seua ordre de prioritat i el període triat no seran motiu d'al·legació ni podran ser modificats pels i les estudiants durant el procés de selecció i adjudicació de places. De la mateixa manera, els canvis en les places oferides per causes alienes a la UA no podran ser motiu d'al·legació.

  • Presentació de la documentació acreditativa de coneixement d'idiomes

La Unitat de Mobilitat consultarà la formació lingüística acreditada en la Universitat d'Alacant de l'alumnat que sol·licite la participació en qualsevol programa de mobilitat per a comprovar si compleix amb els requisits exigits per les universitats de destinació seleccionades

 L'alumnat interessat en programes de mobilitat haurà de, per tant, comprovar els assoliments obtinguts en matèria lingüística que apareixen en UACloud Campus Virtual, Expedient acadèmic, Acreditació i capacitació docent en llengües i, si escau, sol·licitar l'acreditació d'aquells que no estiguen arreplegats en el seu perfil lingüístic seguint el procediment establit pel Servei de Llengües (Pla d'Acreditació Lingüística).

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464