Saltar apartados

Ajudes d'altres institucions

La Universitat d'Alacant promou anualment acords amb diferents AJUNTAMENTS per a dotar als/les estudiants Erasmus d'ajudes addicionals. També existeix l'ajuda econòmica addicional aportada per la Generalitat VALENCIANA. Aquestes es concedeixen en funció dels criteris que estableixen aquests organismes (expedient acadèmic, empadronament a la Comunitat Valenciana, empadronament en el municipi, haver sigut becari en el curs anterior, etc.). No obstant açò, la concreció d'aquests acords i convocatòries es duran a terme en 2018 i estaran subjectes a la disponibilitat pressupostària.

Per a poder sol·licitar l'ajuda de la Generalitat Valenciana i dels Ajuntaments que col·laboren amb la Universitat d'Alacant has de lliurar en la Unitat de Mobilitat abans de la teua marxa a la institució de destinació i abans del 15 de setembre de 2018, en qualsevol cas:

  • Certificat d'Empadronament
  • Per a estudiants no pertanyents a la Unió Europea: còpia de la Targeta de Residència Permanent
Aquestes ajudes addicionals de la Generalitat Valenciana i dels Ajuntaments es pagaran amb posterioritat a l'intercanvi Erasmus.

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464