Saltar apartados

Cobertura de l'Ajuda

DRAC

Les ajudes econòmiques es destinen únicament a cobrir despeses generades per les activitats realitzades en qualsevol institució de la XVU diferent de la universitat de procedència i que implique un desplaçament superior a 50 km de distància.

 

Les ajudes en totes les accions estaran destinades a cobrir despeses de desplaçament, allotjament o inscripció, i l'import d'aquests mai superarà l'establit en cadascuna de les convocatòries. En cap cas s'inclouran les despeses de manutenció.

 

Es pot sol·licitar l'ajuda per a un concepte o per a més d'un (és a dir, allotjament, desplaçament o inscripció) i, per tant, justificar únicament aquest o aquests.

 

Les despeses de desplaçament es fixen d'acord amb el Quadre de Desplaçaments que apareix en les bases de cadascuna de les accions DRAC. Sempre serà per desplaçaments superiors a 50 km des de la universitat de procedència.

 

Igualment, les despeses d'allotjament no sobrepassaran la quantitat estipulada per la UA en el Manual de Gestió Econòmica (en concret, en l'Annex 9 de Liquidació de Comissions de Servei). És a dir, 65.97 ; excepte si l'activitat es realitza a Barcelona, que l'ajuda ascendeix a 85.76 ; i en Perpignan, que ascendeix a 117.06 .

 

En la Universitat d'Alacant només és susceptible de pagament el règim d'AD (dormir i desdejunar).  

 

En la UA, l'ajuda en concepte d'inscripció s'abonaran sempre que es presente l'original de la transferència bancària o el rebut.

 

Secretariat de Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464